Φωτιά Χαλκιδική : Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ...

Φωτιά Χαλκιδική : Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και .... Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα.

Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video).

Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Νέο μέτωπο στη Βουρβουρού σε ...
Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Νέο μέτωπο στη Βουρβουρού σε ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Μεγάλη σε έκταση φωτιά έχει ξεσπάσει και στη φούρκα χαλκιδικής, με την πυροσβεστική να επιχειρεί με ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, πιθανότατα από κεραυνό στο ορεινό χωριό της φούρκας στη χαλκιδική.η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και . Share to facebook share to twitter share .

Share to facebook share to twitter share .

Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Share to facebook share to twitter share . Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Μεγάλη σε έκταση φωτιά έχει ξεσπάσει και στη φούρκα χαλκιδικής, με την πυροσβεστική να επιχειρεί με ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, πιθανότατα από κεραυνό στο ορεινό χωριό της φούρκας στη χαλκιδική.η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και . Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας.

Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Share to facebook share to twitter share .

Φωτιά στη Χαλκιδική: Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές ... from www.alphafreepress.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Μεγάλη σε έκταση φωτιά έχει ξεσπάσει και στη φούρκα χαλκιδικής, με την πυροσβεστική να επιχειρεί με ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Share to facebook share to twitter share . Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς.

Share to facebook share to twitter share .

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Μεγάλη σε έκταση φωτιά έχει ξεσπάσει και στη φούρκα χαλκιδικής, με την πυροσβεστική να επιχειρεί με ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Share to facebook share to twitter share . Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, πιθανότατα από κεραυνό στο ορεινό χωριό της φούρκας στη χαλκιδική.η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και . Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυρκαγιές σε Κασσάνδρα και Σιθωνία ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Πυρκαγιές σε Κασσάνδρα και Σιθωνία ... from www.flash.gr
Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, πιθανότατα από κεραυνό στο ορεινό χωριό της φούρκας στη χαλκιδική.η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και . Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη.

Εκδηλώθηκαν σε δύσβατα σημεία, πιθανόν από κεραυνούς. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη στη φούρκα, στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής, στην κασσάνδρα. Μεγάλη σε έκταση φωτιά έχει ξεσπάσει και στη φούρκα χαλκιδικής, με την πυροσβεστική να επιχειρεί με ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Φωτιά σε δασική έκταση στη φούρκα (video). Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, πιθανότατα από κεραυνό στο ορεινό χωριό της φούρκας στη χαλκιδική.η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση στην περιοχή της βουρβουρούς. Share to facebook share to twitter share . Πρόκειται για μία από τις πέντε φωτιές που ξέσπασαν χθες βράδυ σε ισάριθμες περιοχές των δήμων κσσάνδρας και σιθωνίας στο νομό χαλκιδικής και . Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς.

0 Response to "Φωτιά Χαλκιδική : Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel